Milletvekillerimiz; Sayın Ahmet Yeni ve Sayın Çağatay Kılıç Borsamızı Ziyaret Ettiler
28 Nisan 2012 Cumartesi
Milletvekillerimiz; Sayın, Ahmet Yeni ve Sayın, Çağatay Kılıç Borsamızı Ziyaret Ettiler.
Konferans Üretici ve Tüketici Açısından Helal Gıdanın Yeri ve Önemi 19 Nisan 2012 Saat:13.30 Samsun TSO D.Altan Meclis Salonu
10 Nisan 2012 Salı
Samsun Ticaret Borsası, Samsun TSO, TSE Samsun ÜBM ve Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen "Üretici ve tüketici açısından helal gıdanın yeri ve önemi" konulu konferans aşağıda program çerçevesinde düzenlenecektir.
Yeni Teşvik Paketinde Samsun 12 İl ile Birlikte 3. Bölgede Yer Aldı
06 Nisan 2012 Cuma
Yeni teşvik paketinde Samsun 12 il ile birlikte 3. bölgede yer aldı.
'Mükellef Memnuniyet Anketi' Daha kaliteli hizmet için ankete katılalım www.gib.gov.tr
29 Mart 2012 Perşembe
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı' nın sunduğu hizmetleri ölçmek ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla online olarak "Mükellef Memnuniye Anketi" düzenlenmiştir.
Yeni Anayasa İçin, Samsun’da ‘gençler ’konuştu
26 Mart 2012 Pazartesi
Samsun’da düzenlenen ve gençlerin katıldığı Anayasa Vatandaş Toplantısı’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sistemin esası ve binanın temeli olarak anayasayı gördüklerini ifade ederken, en fazla sözü olan kesimin ülkenin geleceği olan gençler olduğunu vurguladı.​
Tıp Camiamıza Şükranlarımı Sunuyorum...
15 Mart 2012 Perşembe
Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi Borsamızı Ziyaret Etti
27 Şubat 2012 Pazartesi
23. "Vergi Haftası" kutlama programları çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Şuayip SEVGİ ve mahiyetindeki heyet borsamızı ziyaret etti.
«   25   26   27